BEHIND THE SCENES AW20 CAMPAIGN

BEHIND THE SCENES AW20 CAMPAIGN

In March 2020, the Autumn/Winter campaign went to the Spanish metropolis of Barcelona. In Mies van der Rohe’s world-famous Barcelona Pavilion, International style architecture and innovative premium fashion merged to create breath-taking campaign images.

AlphaTauri - Behind the scenes
Location
This iconic modern structure uses clear lines, and modern design: The AlphaTauri styles were staged amongst the natural colour from the marble adorned walls in contrast with the assertive minimalist structural lines.
Behind the scenes - AW20 Marble
/
Behind the scenes - AW20 Marble
/
Behind the scenes - AW20 Marble
/
Behind the scenes - AW20 Marble
/
Behind the scenes - AW20 Marble
/
The mix of different marbles and chrome metal supports were the perfect background for this campaign,complimenting and accentuating the A/W20 collection colour palette. The ribbon windows and open plan structure allowed Tom Andrew to play with some very unique and natural lightleaks.

Behind the scenes - AW20 Pictures
/
Behind the scenes - AW20 Pictures
/
Behind the scenes - AW20 Pictures
/
Behind the scenes - AW20 Pictures
/
AlphaTauri Tom Andrew
Staging
The English photographer, Tom Andrew, creates the perfect symbiosis of innovative fashion and modern architecture through his creative composition using the natural beauty of the Pavilion’s minimalist structure and tantalising textures of the intricate marble.
Latest Stories
Campaigns